Homestay Casa De Amora Lumut
Homestay Casa De Amora Lumut
10位房客
4间卧室
5张床
3个卫生间
10位房客
4间卧室
5张床
3个卫生间
您暂时不会被收费

HOMESTAY DGN PRIVATE POOL DI LUMUT?? BEST TUE!!
Rumah baru siap.
Kedudukan strategik.
Kolam mandi bersaiz 12 x 6 kaki.
Hiasan moden. Customer akan rasa macam ala2 duduk dlm Casa Impian Eric tuh hehe..
Aircond di semua bilik tidur. Sekarang ni wajib bilik tidur ada aircond. Anak2 pun pandai demand kn?
Kemudahan tambahan seperti tv, astro, peti ais, 2 helai tuala dan 1 helai sejadah di setiap bilik, sabun mandi, microwave, toaster, cerek, periuk nasi elektrik, induction cooker.

房源

HOMESTAY DGN PRIVATE POOL DI LUMUT?? BEST TUE...!!
.
.
Balik rombongan Cik Kiah dari jenjalan shopping sotong, ikan, hasil laut Pangkor, anak-anak dah bosan, penat kan? Boleh terus terjun masuk dalam swimming pool. Mandi la sepuas hati, tadak orang kacau!
.
Ataupun kalau yang tak berapa suka mandi laut pasai ayaq masin kan? Balik dari Teluk Batik, boleh berehat, santai di Homestay Casa De Amora :) Ada banyak lagi sebab untuk memilih homestay kami berbanding homestay lain.. meh kami cite sket..
.
.
Kenapa memilih Homestay Casa De Amora?
.
Rumah baru siap. Anda seolah2 merasmikan rumah sendiri. Segalanya segar, relax, santai, tenang.. ala-ala vacation home gitu..
.
Kedudukan strategik. Homestay ni dekat sgt dengan tempat2 tarikan pelancongan lain, kiranya, balik mandi2 kat Teluk Batik tu, boleh sambung mandi swimming pool kat rumah pulak. 5 minit ke Teluk Batik, Jeti Lumut, JUSCO, TESCO, Bandar Manjung. Kalau nak stay cni, tapi pergi balik hari ke Cameron Highland, Taiping, Kuala Kangsar, Ipoh, semuaaa tempat ni dalam 1jam 30 minit hingga 2 jam driving. BERBALOI!
.
Kolam mandi bersaiz 12 x 6 kaki. Bukan saja anak2 boleh mandi, mak pak pun boleh terjun sama!, * tapi hati2 la ye.. kolam tak dalam hihi.. confirm tak boring, dan puas hati!
.
Hiasan moden. Rasa macam duduk dalam hotel tapi bukan! Sebab ruang besar, boleh ketuk2 bilik sebelah, ada dapur macam rumah.. hotel x dapat semua ni tauuu.. Customer akan rasa macam ala2 duduk dlm Casa Impian Eric tuh hehe..
.
Aircond di semua bilik tidur. Sekarang ni wajib bilik tidur ada aircond. Anak2 pun dah pandai demand panas, nak tidur dlm aircond. Kalau x selesa mcmn nk tidur kannn?
.
Katil double di 3 bilik dan Super King di bilik master. Kami sediakan bantal tambahan untuk keselesaan pengunjung, boleh la bwk toto sendiri yek
.
Kemudahan tambahan seperti tv, astro, peti ais, 2 helai tuala dan 1 helai sejadah di setiap bilik, sabun mandi, microwave, toaster, cerek, periuk nasi elektrik, induction cooker. .
.
==>> PM/(SENSITIVE CONTENTS HIDDEN) (PHONE NUMBER HIDDEN)
==>> PM/(SENSITIVE CONTENTS HIDDEN) (PHONE NUMBER HIDDEN)
==>> PM/(SENSITIVE CONTENTS HIDDEN) (PHONE NUMBER HIDDEN)
.
.
Cepat! CEPAT!
.
Book your date sebelum terlambat!
.
Book with deposit tau! Kalau cakap mulut je, kami tak boleh nak proceed booking ye tuan/puan ;)
#Perak
#Sitiawan
#Lumut
#TelukBatik
#Manjung
#Pangkor
#UTP
#UiTMSeriIskandar
#MIMET
#Homestay

与房客的互动

SMS or (SENSITIVE CONTENTS HIDDEN) (preferable)
(PHONE NUMBER HIDDEN)

其他注意事项

Please follow the rules


便利设施
厨房
电视
生活必需品
空调

收费相关
额外房客 无需付费
满1周立减: 25%
周末价格 $102 / 晚
始终通过爱彼迎进行交流
为了保护您的账号隐私和付款安全,请不要相信其它任何平台的折扣或优惠券代订,并始终在爱彼迎站内转账和交流。
了解更多

床位安排
卧室1
1张双人床
卧室2
1张双人床
卧室3
1张双人床
卧室4
2张双人床

《房屋守则》
禁止吸烟
不适合携带宠物入住
不允许举办派对和活动
15:00后可以入住

预订取消政策

可订状态
最少住宿1晚

(暂时)没有评价

此房源没有收到任何评价。如果您选择入住此房源,您的评价将出现在这里。

吉隆坡, 马来西亚注册时间:三月 2017
Rozaihan的用户个人资料
回复率: 100%
回复时间: 几小时内

街区

类似房源